Elképesztő esemény borzolta a kedélyeket a megye egyes bajnokin

Kis híján videó alapján adott meg egy fantomgólt a játékvezető az Érsekvadkert-Cered mérkőzésen.
 
 

Elképesztő esemény borzolta a kedélyeket a megye egyes bajnokin

Kis híján videó alapján adott meg egy fantomgólt a játékvezető az Érsekvadkert-Cered mérkőzésen.
 
 
 
 
 

Elképesztő esemény borzolta a kedélyeket a megye egyes bajnokin

Kis híján videó alapján adott meg egy fantomgólt a játékvezető az Érsekvadkert-Cered mérkőzésen.

A megye egy tizenkettedik fordulójában egy rangadónak is beillő párbaj keretein belül a címvédő Ceredet fogadta az Érsekvadkert együttese. Az egyaránt az élbolyban tanyázó csapatok találkozóján végül egy-nullás győzelmet könyvelhettek el a vendégek, Ficzere a 24. percben döntötte el a pontok sorsát. A mérkőzésnek külön pikantériát kölcsönzött, hogy az m4sport.hu online felületén élőben sugározta az ütközetet.

Az összecsapás azonban nem a végeredmény, hanem leginkább egy finoman szólva sem mindennapi, a labdarúgás történelmében is ritkán látható eseménysor miatt kerülhet be a köztudatba: a második félidő elején járt a meccs, amikor a látogatókat erősítő Kaposi lövésre szánta el magát, majd a labda valahol elhagyta a játékteret. Ezt követően kisebb csend után a cerediek elkezdtek reklamálni, hogy gól született, majd felvetették a bírónak, hogy hívja segítségül a közvetítőkocsit. A sípmester ezt meg is tette, aztán megadta a találatot, az ünneplésbe kezdő vendégek nagy örömére.

Igen ám, itt viszont újabb csavar jött a képbe! A játékvezető a főrendező segítségével megtudta, hogy hol helyezkedik el a szövetségi ellenőr, majd az MLSZ delegáltjával történő, nagyjából másfél minutumot felölelő diskurzus után visszavonta korábbi ítéletét, a hozzávetőlegesen hétperces közjáték végkifejleteként pedig kirúgást adott a hazaiaknak. (Nem tudjuk biztosan, csak feltételezzük, hogy minden bizonnyal azért cselekedett így, mert az ellenőr tájékoztatta őt arról, hogy videóbíró alapján nem érvényesítheti a fantomtalálatot, ha ezt megtette volna, ez a csörte nagy valószínűséggel a zöld asztalnál folytatódik. Amennyiben pálcát kell törni, véleményünk szerint, az alább látható felvétel alapján a helyes döntés született meg, ami perpillanat a legfontosabb.)

A kuriózumnak számító jelenetekről szóló visszajátszás, lassításokkal fűszerezve, itt tekinthető meg:

Benn volt vagy nem?

Szavazzon! Mit gondol, benn volt a labda vagy sem?

Benn volt a labda? (lezárva)

 
 • 94   Igen!

   
 • 436   Nem!

   
 • 35   Nem tudom megítélni...

   

Ide kattintva megnézheti az m4sport.hu közvetítését (1.01.45-től látható a jelen esetben lényeges rész).


Érsekvadkert-Cered 0-1 (0-1)

Vezette: Szalai Z. (Tóth S., Fekete Sz.)

Érsekvadkert: Molnár J. - Jakus K. (Balga M. 73.), Keresztes G., Varga M., Balga L. - Földvári D. (Szabó L. 87.), Krajcsek G., Szatmári P. - Holman J. (Pistyúr Zs. 77.), Varga Gy. Vezetőedző: Varga Balázs.

Cered: Krizsanyik T. - Liszka G. (Gál D. 85.), Pingiczer T., Ficzere B., Kaposi D. - Sólyom Á. (Szurok B. 95.), Jeney Gy. (Kovács B. 92.) - Znamecz N. (Lehoczki Á. 64.), Ferhan G., Oláh T. - Kovács M. (Bódi D. 56.). Játékos-edző: Jeney Gyula.

Sárga lap: Jakus K., Krajcsek G., Pistyúr Zs. ill. Sólyom Á.

Gól: Ficzere B. (24.)

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

  Hozzászólás

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.