Szombaton Monoron vendégszerepel az STC Salgótarján

Kemény menet vár a sérülések által megtizedelt nógrádi csapatra a harmadik vonal harmincharmadik körében.
 
 

Szombaton Monoron vendégszerepel az STC Salgótarján

Kemény menet vár a sérülések által megtizedelt nógrádi csapatra a harmadik vonal harmincharmadik körében.
 
 
 
 
 

Szombaton Monoron vendégszerepel az STC Salgótarján

Kemény menet vár a sérülések által megtizedelt nógrádi csapatra a harmadik vonal harmincharmadik körében.

NB III Keleti csoport, 33. forduló:

május 27. (szombat), 18.00: Monori SE-STC Salgótarján

Helyszín: Monor, Balassi Bálint utcai Stadion. Vezeti: Györki Bence (Farkas Dávid, Kovács Brankó).

Ezen a hétvégén az NB III Keleti-régiójának harmincharmadik körének fog nekivágni az STC Salgótarján: szombaton tizennyolc órási kezdéssel a bajnokság második helyén álló Monor otthonában vizitál az előző fordulóban a BKV Előre ellen kikapó nógrádi társulat.

Az ezüstéremre hajtó, a dobogó középső fokától már csak egy karnyújtásnyira lévő házigazdák éppen a soros fellépésükön biztosíthatják be a szóban forgó pozíciót, így külön motivációval felruházva várhatja a kezdősípszót a korábban a Ferencvárosban jó pár évet lehúzó Horváth Dávid által irányított együttes. A Pest megyeiekre joggal tekinthetünk a pontvadászat meghatározó alakulataként, a szezon mögöttünk hagyott szakaszában tizenkilenc sikeresen megvívott erőfelmérőn kívül öt döntetlent és nyolc fiaskót elkönyvelő hazaiakkal kapcsolatban külön megemlítendő, hogy a legkevesebb gólt kapták ezidáig, mindössze harminc alkalommal kapituláltak, emellett pedig negyvenhét találatot értek el. Kemény menetre készülhet Bari Jenő csapata az otthonában is impozáns mérleggel bíró, tizenegyszer nyerni tudó, kétszer remiző és csupán háromszor alulmaradó vetélytársával szemben, a papírforma szerint a hazaiak a kilencven perc favoritjai.

A nógrádi gárda két vereséget követően, példátlan sérüléshullám által sújtva, rendkívül tartalékosan készülődhet aktuális kirándulására, nyugodt szívvel megállapíthatjuk, hogy komoly cselekedetnek számítana a vendégek részéről, ha meg tudnák lepni a másik oldalt, ettől függetlenül azonban bízzunk a legjobbakban...

Így várják a közelgő találkozót a csapatok szakvezetői:

Horváth Dávid, a Monori SE vezetőedzője: - Összességében elégedett vagyok a jelenlegi második helyezésünkkel. Voltak olyan periódusok a tavasszal, amikor ez csalódást okozott, de perpillanat az ezüstérem megszerzése a fő célunk. Veszélyes csapatnak ismertem meg a bajnokság során a Salgótarján együttesét, akárki ellen képes győzelemre, úgy készülünk, hogy egy erős ellenféllel találjuk szemben magunkat, de szeretnénk bebiztosítani a második pozíciónkat. Egyedül Sárközi Szabolcs nem áll rendelkezésre sérülés miatt, a keret többi tagja igen.

Bari Jenő, az STC Salgótarján vezetőedzője: - Amilyen állapotban most vagyunk, úgy gondolom, ki kell mondani, a Monor az összecsapás esélyese. Ennek ellenére, nem feltartott kezekkel megyünk, megpróbáljuk megnehezíteni az ellenfél dolgát, és esetleg pontot vagy pontokat ellopni tőlük. Nem lesz egyszerű feladat, de bízok a csapatban! Köböl, Sulcz, Kerényi, Zvara, Híves sérüléssel bajlódik, Csóka beteg, Lukács Raymond beteg eltiltott. Több a hiányzónk, mint amennyi ép emberrel rendelkezünk...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.