Kis híján meglepetést szerzett az STC Salgótarján

Bár a nógrádi csapat még vezetett is, végül igazolta a papírformát a hátrányból felálló Monor a harmadik vonal 33. körében.
 
 

Kis híján meglepetést szerzett az STC Salgótarján

Bár a nógrádi csapat még vezetett is, végül igazolta a papírformát a hátrányból felálló Monor a harmadik vonal 33. körében.
 
 
 
 
 

Kis híján meglepetést szerzett az STC Salgótarján

Bár a nógrádi csapat még vezetett is, végül igazolta a papírformát a hátrányból felálló Monor a harmadik vonal 33. körében.

Az elmúlt hétvégén a harmincharmadik forduló keretein belül lépett pályára az NB III Keleti-csoportjában vitézkedő STC Salgótarján, szombaton Monoron vizitált az előző két körben kikapó nógrádi együttes.

A hiányzások által megtizedelt, ezáltal igen csak tartalékosan kiálló vendégeken jó darabig nem látszódott meg, hogy több kulcsemberüket is nélkülözni kényszerülnek, az első félidőben kézben tartották a pályán zajló eseményeket, ráadásul a szünet előtt betaláló Berki jóvoltából vezetéssel mehettek a pihenőre.

Aztán a második félidőben már valós arcukat mutatták meg a dobogó középső fokán állomásozó házigazdák, akik előbb szépítettek, majd egy véleményes büntetőből fordítottak. A kék-fehérek becsületére váljék, hogy még ekkor sem adták fel, duplázó játékosuk révén sikerült talpra állinuk a látogatóknak.

Nem sokáig tartott viszont a Bari-alakulat öröme, mert a másik oldal két újabb alkalommal köszönt be, így végül az előzetes papírformát igazolva, négy-kettes arányban győzték le tisztes körülmények között alulmaradó, kis híján meglepetést szerző ellenfelüket.

Így látta a mérkőzést a két vezetőedző:

Horváth Dávid: - Az első félidőben rosszul, ötlettelenül futballoztunk, megérdemelten szerzett vezetést a Salgótarján. Azonban a második játékrész, az egyik legjobbak sikerült negyvenöt percünk volt ebben a bajnokságban. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, és ezzel, az utolsó fordulótól függetlenül eldőlt, hogy ezüstéremmel zárjuk a szezont. Gratulálok a csapatnak!

Bari Jenő: - Megpróbáltuk megnehezíteni a Monor dolgát, még annak ellenére is, hogy nagy tartalékosan utaztunk el a sok sérült és eltiltott miatt. Nehéz értékelni ezt a mérkőzést, mert annak ellenére, hogy hiányosan álltunk fel, az első félidőben azt láttam, ami még a mostani rossz szériánk előtt a csapatban volt, azt a lelkesedést, futást, odafigyelést, nagyon jó kontrákat vezettünk, az első játékrészben jobbak voltunk, mint az ellenfél, a szünet előtt pedig a vezetést is megszereztük. Sajnos a pihenőt követően, megint volt egy ötperces semmilyen játékunk, benne volt már a levegőben a hazaiak gólja, ami aztán jött is. Ezután egy igen csak kétes tizenegyest fújt be ellenünk a játékvezető, úgy vélem, ilyen büntetőt nem szabadna megadni... Ugyan ki tudtunk még egyenlíteni, két óriási hibából még kétszer a kapunkba talált a Monor, így kikaptunk. Nagyon sajnálom a vereséget, nem volt elég az első félidei jó játék, amit nem tudtunk hozni az egész meccsen. Remélem, a játékosok átérzik, hogy milyen szituációban vagyunk, a héten pedig maximálisan odateszik majd magukat, hogy meg tudjuk nyerni az utolsó mérkőzésünket!

NB III Keleti-csoport, 33. forduló:

Monori SE-STC Salgótarján 4-2 (0-1)

Helyszín: Monor, Balassi Bálint utcai Stadion, 250 néző. Vezette: Györki (Farkas, Kovács B.)

Monori SE: Bozsó - Balanescu, Ficsor (Tamás D., 60.), Villányi, Mészáros - Karacs, Miholics (Urbán G., 28.), Hunya, Bonifert (Illés B., 81.) - Fazekas, Bogáti. Vezetőedző: Horváth Dávid.

STC Salgótarján: Kersák - Debreczeni, Gólya, Benkő-Bíró, Kerényi (Móricz, 89.)- Lupták, Nagy R. (Csóka, 67.), Romhányi, Takács P., Oroszi - Berki (Illés E., 83.). Vezetőedző: Bari Jenő.

Sárga lap: Villányi, Hunya, Bonifert, Bogáti, ill. Romhányi

Gól: Tamás D. (62.), Bogáti (64., 78.), Urbán G. (73.), ill. Berki (45., 71.)

A bajnokság aktuális állása:

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.