Ismét jöhet a Megyei III. osztályú Bajnokok Tornája

Újra Nógrádsipeken csaphatnak össze az abszolút elsőségért a három csoportban révbe érő csapatok.
 
 

Ismét jöhet a Megyei III. osztályú Bajnokok Tornája

Újra Nógrádsipeken csaphatnak össze az abszolút elsőségért a három csoportban révbe érő csapatok.
 
 
 
 
 

Ismét jöhet a Megyei III. osztályú Bajnokok Tornája

Újra Nógrádsipeken csaphatnak össze az abszolút elsőségért a három csoportban révbe érő csapatok.

A legutóbbi évhez hasonlóan, ezen a nyáron is megrendezésre kerülő a Megyei III. osztályú Bajnokok Tornájára, ahogy a legutóbbi idényt követően, úgy idén is Nógrádsipeken nézhet egymással farkasszemet a három régióban aranyérmet szerző együttes. A vasárnap tizenegyes órási kezdéssel esedékes eseményen körmeccsek formájában csaphat össze a keleti régiót képviselő Tar, a közép csoportból érkező Szent Imre DSE és a nyugati divízióban szereplő Keszeg gárdája. Az abszolút elsőségért lebonyolítandó eseményt megelőzően a három résztvevő csapat edzője osztotta meg előzetes gondolatait weboldalunkkal.

Tóth József, a Tar játékos-edzője: - Jó ötletnek tartom, hogy létrejön ez az esemény, így legalább tisztában leszünk azzal, hogy a két másik régióban milyen erősségű csapatok vannak, érdekes lehet összehasonlítani a csoportokat. Csak a tabella, illetve az adatbank alapján tudtam tájékozódni mindkét csapatról. A Szent Imre DSE rutinos játékosokból áll, néhány fiatallal megtűzdelve, a gólvágójuk Szenográdi Attila, rá mindenképpen fogunk figyelni, rajta kívül Csábi Tamás lehet még veszélyes, aki szintén többször eredményes volt a bajnokság során. A nyugat csoport aranyérmese, hasonlóan hozzánk, szoros küzdelmet követően tudott nyerni egy hasonló összetételű csoportban. Náluk is a gólvágókra érdemes figyelni, Burai Dávid és Rojkovics László személyében. Gondolom, szoros mérkőzéseket fogunk vívni. Ha teljes létszámban jelen tudunk lenni, meg szeretnénk nyerni ezt a tornát.

Tolnai Szabolcs, a Szent Imre DSE edzője: - Remek ötletnek tartjuk a három régió bajnokcsapatainak tornáját, és azt is, hogy az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága felkarolta és hivatalossá tette a rendezvényt. Ráfér egy kis változatos erőfelmérő mindhárom bajnokcsapatra , hogy képet kaphassanak a különböző területek focijáról. Tavaly nézőként mi is jelen voltunk a nógrádsipeki tornán, remek szervezés és színvonalas rendezvény volt. Szerettünk volna idén házigazdaként Balassagyarmaton a felújított Vízy Zsigmond úti sporttelepen rendezni az eseményt, de nem jött össze. Biztos vagyok benne, hogy nógrádsipeki sportbarátaink idén is remek házigazdái lesznek a tornának. A rajtunk kívül résztvevő csapatok nagy múltú, magasabb osztályt is megjárt egyesületek, büszkék lehetnek eredményeikre. A három bajnok közül kimagaslóan a Keszeg szerezte a legtöbb gólt, viszont a Tar biztosította be leghamarabb elsőségét. Nem ismerjük csapataikat, játékosaikat, de tiszteljük eredményeiket. A sorsolás szerint az első két mérkőzést egymás után kell játszanunk, ez nem kedvező előjel. Bízom benne, hogy megfelelő létszámmal részt tudunk venni, nincsenek nagy elvárások a csapattal szemben. Inkább olyan jutalomjáték számunkra ez a torna.

Rojkovics László, a Keszeg játékos-edzője: - Jó ötletnek tartom a három csoport bajnokainak összecsapását, bár szerintem a lényegi eseményeken túl vagyunk. Ennek megfelelően, minden megjelenő játékos pályára lép. Aki eddig kevesebb játéklehetőséget kapott, most kijátszhatja magát. Az ellenfelekről semmit sem tudunk, viszont ezúton is gratulálok nekik a bajnokság megnyeréséhez. Vasárnap szeretnénk jól játszani, élvezni a focit. Jó volna, ha minél több játékos megjelenne és a sérültek is tudnák vállalni a játékot.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.