A BSE-Tiszakécske osztályozó utózöngéi

Visszatért a nagybetűs foci Balassagyarmatra.
 
 

A BSE-Tiszakécske osztályozó utózöngéi

Visszatért a nagybetűs foci Balassagyarmatra.
 
 
 
 
 

A BSE-Tiszakécske osztályozó utózöngéi

Visszatért a nagybetűs foci Balassagyarmatra.

Már beszámoltunk róla, hogy a Nógrád megyei első osztályban bajnoki címig jutó BSE kettő-nullás összesítéssel alulmaradt a Bács-Kiskun megyei élvonalban befutó Tiszakécskével szemben a következő idénybeli NB III-as indulással kapcsolatos osztályozón. Bár nyilván, a házigazdák egyik szeme joggal sírt, a másik nevethetett: a környéken jó ideje nem látott érdeklődés mellett sorra kerülő találkozón ugyanis a hivatalos adatok szerint 2127 néző tette tiszteletét!

A jelenlévők megbizonyosodhattak róla, ez a foci, ezért érdemes csinálni ezt az egészet, minden úgy nézett ki, mint egy nagybetűs futballmeccsen, a mérkőzés kezdőrúgását az Omega frontembere, Benkő László végezte el, míg a bevonulásnál gyermekek kísérték be a labdarúgókat, egy kellemes körítés mellett lezajló, jó színvonalú kilencven percnek lehetett szemtanúja a több mint kétezer főt felölelő közönség, kiderült, hogy Balassagyarmaton és környékén van igény a minőségi focira, a megye minden tájáról láthattunk ismerős arcokat az abszolút megtelő lelátókon.

Ugyan a rájátszásban fejet kellett hajtania az Ipoly-partiaknak a minden téren más feltételekkel gazdálkodó másik oldal előtt, a sorsolásnál roppant balszerencsés klubnál még bíznak benne, egy esetleges feltöltés segítségével csatlakozhatnak a harmadik vonalhoz, hiszen a város, a közeg, az egyesület megérdemelné azt, hogy az előző időszakban befektetett igen komoly munka így csúcsosodhasson ki, a 'gyarmati klub egy sziget szeretne lenni a magyar labdarúgás tengerében, ahol normálisak a viszonyok, a teljesítményhez mértek a juttatások, az illetékesek pedig továbbra is minden erejükkel azon lesznek, hogy minél szebbé varázsolják a Kövi Pál Sportközpontot és közvetlen környezetét.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.