NB II-es riválistól kapott ki az STC

Szerdán Békéscsabán meccselt Zoran Kuntic csapata.
 
 

NB II-es riválistól kapott ki az STC

Szerdán Békéscsabán meccselt Zoran Kuntic csapata.
 
 
 
 
 

NB II-es riválistól kapott ki az STC

Szerdán Békéscsabán meccselt Zoran Kuntic csapata.

Szerdán ismét egy magasabb osztályban szereplő csapattal mérkőzött meg a harmadik vonal rajtjára készülő STC, a hét közepén a jelenleg NB II-es, ámbár az élvonalba készülő Békéscsabánál vizitált Zoran Kuntic alakulata.

A gyakorló meccs első félideje gól nélkül pergett le, a nógrádi társaság egyáltalán nem volt alárendelt szerepben, sőt méltó riválisnak bizonyult. Aztán a második etapban előnybe kerültek a látogatók, de nem sokáig örülhettek, mert a másik oldal végül képes volt fordítani, a lefújáskor pedig három-egyes sikernek örülhettek a hazaiak. A vereség ellenére nem érhette kritika a kék-fehéreket, újabb fontos állomáson vannak túl a vendégek.

Előkészületi mérkőzés:

Békéscsaba 1912 Előre-STC 3-1 (0-0)

Helyszín: Békéscsaba, Kórház utcai Stadion (centerpálya). Vezette: Lovas L. (Albert I., Medovarszki J.)

Békéscsaba 1912 Előre: Máthé - Viczián, Fehér, Babinyecz, Pilán - Kiss L., Nagy I., Szatmári, Gránicz - Urbin, Szalai. Cserék: Ribánszki, Ilyés, Birtalan, Eszlátyi, Tóth D., Zahorán, Király, Szélpál, Nagy S., Seres, Kálmán Sz. Vezetőedző: Boér Gábor.

STC: Czerula (Keserű) - Gál (Híves), Gubacsi, Banjac, Besztercei (Lukács J.) - Lakatos (Oroszi), Spitzmüller, Kovács B. (Takács P.), Bogáti - Pataki, Oláh L. Vezetőedző: Zoran Kuntic.

Gól: Szélpál, Urbin, Ilyés, ill. Oláh L.

Takács László, csapatmenedzser: - Bár szerda reggel kilenc órakor indultunk útnak, kalandos körülmények között érkeztünk meg Békéscsabára, mivel lerobbant a buszunk. A hetvenedik percig egy-nullra vezettünk, majd egy hibát kihasználva egyenlített az ellenfél, ezt követően pedig tíz perc alatt lőttek még kettőt. Azt gondolom, nagyon jó erőfelmérőn vagyunk túl az NB I-be készülő hazaiak ellen. Kiemelendő, hogy egységes, szervezett, stabil csapatként működtünk.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.